17 augustus 2012

Prinsjesdag Ontbijt 2012 dinsdag 18 september van 7.00 uur- 9.00 uur

Graag nodigen wij u uit voor het Prinsjesdagontbijt 2012. Dinsdag 18 september presenteert het kabinet haar plannen voor het komende regeringsjaar. Grote keuzes, die een ieder in de samenleving zullen raken, worden gemaakt. Bezuinigen : waarom? Korten : waar? Belasten : wie? Doelstellingen : welke?
Achter al deze keuzes zit een visie op de samenleving van morgen. Aan keuzes zijn ethische visies en levensbeschouwelijke doelstellingen verbonden.
De Protestantse Gemeente Blaricum meent dat het van belang is te spreken  over achterliggende gedachten en levenskeuzes in het algemeen.

Ben Verwaaijen
Gastspreker op het Prinsjesdagontbijt is drs. Ben Verwaaijen. Ben Verwaaijen (1952) is sinds september 2008 de Chief Executive Officer van Alcatel-Lucent. Als vroegere topman van British Telecom en van het voormalige staatsbedrijf KPN wordt hij wel eens “het belangrijkste exportproduct van de Nederlandse managementschool” genoemd. Daarnaast is hij schrijver van artikelen en een partijprogramma. En op 19 augustus 2012 avondgast in het VPRO - programma Zomergasten. Verwaaijen zal spreken over het onderwerp : “De nieuwe realiteit, vrijheid en keuzes”.


Jan Greven
Welkom worden we geheten door burgemeester Elbert Roest uit Laren.



Drs. Jan Greven besluit het ontbijt. Jan Greven is oud Hoofdredacteur van het dagblad Trouw en bekend landelijk columnist. Tevens gaat Greven zondag regelmatig voor in diverse kerken.




Elianne van Ee
Het samenzijn zal sfeervol muzikaal worden omlijst door Elianne van Ee, (accordeon en zang).

Datum, plaats en tijd zijn dinsdag 18 september a.s. in Restaurant “Rust Wat”, Schapendrift 79, 1261 HP te Blaricum van 07.00 – 09.00 uur ‘s morgens. Kosten € 16.50 all in. 


U kunt zich opgeven, graag per mail, bij mevrouw Annelies van Haselen, Veldweg 1B, 1251 HC te Laren, avanhaselen@hotmail.com. Gezien de te verwachten grote belangstelling RSVP, uiterlijk 11 september. Het bedrag van € 16.50 p.p. graag overmaken voor 15 september op rek. 61 33 45 363 t.n.v. A.M. van der Zee te Laren o.v.v. ”Prinsjesdagontbijt”. Eventueel kan het bedrag worden voldaan bij binnenkomst.

Wij hopen u te mogen begroeten!